Palvelumme

Terveydenhuollon tiimeille

Tarjoamme koulutusten suunnittelua, toteutusta sekä valmennusta kouluttajille.

Haluamme auttaa asiakkaitamme nostamaan potilasturvallisuutta ja työntekijöiden varmuutta omasta osaamisesta korkeammalle tasolle. Poistamme kustannuksia ja lisäämme työhyvinvointia ja sitä kautta myös vahvistamme asiakkaidemme työnantajaidentiteettiä. Teemme tämän teknisiä taitoja, tiimityöskentelyä, kommunikointia, suunnitelmallista harjoittelua lisäämällä ja systeemivirheitä ja epävarmuustekijöitä poistamalla. Simulaatioharjoittelua tuemme vankalla käytännön kokemuksella, pedagogisella ja draamailmaisun osaamisella sekä yhteistyökumppaneidemme osaamisella. Työmme tulokset ovat konkreettisesti mitattavissa.

Kaikille vuorovaikutustaitojen kehittämisestä kiinnostuneille
-työyhteisöille ja yksilöille

Työpajatyöskentelyä tiimityö- ja vuorovaikutustaitojen parantamiseen.

Esiintyjän ja yleisön, puhujan ja kuulijoiden välisen yhteyden keskeinen tekijä on läsnäolo. Havaintomme puhujan ja kuulijoiden välillä tapahtuvan sanattoman vuorovaikutuksen luomasta tunteesta muodostui ideaksi. Työpajakokeiluissa huomasimme, että aktiivista ja tietoista läsnäoloa voi harjoitella ja havainnoida ryhmässä harjoitusten avulla, vaikka toimisto-olosuhteissa.  

Kehitimme työpajan, jossa aktiivisten harjoitusten avulla harjoitellaan ja havainnoidaan läsnäoloa ja tilannetietoisuutta. Viestinnästä ja vuorovaikutustaidoista on moni kuullut luennolla, mutta avullamme läsnäolon jaloa taitoa pääsee harjoittelemaan konkreettisesti. Harjoittelu sopii kaikille ammattiryhmille, kaikenlaisille ryhmille, eikä vaadi erityistaitoja. Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla ja havaita muutos – lisääntynyt hyvinvointi töissä ja vapaa-ajalla.

Lisää tyytyväisyyttä, tietoisuutta ja iloa elämään!

Simulaattorit

Potilassimulaattori on ihmisen näköinen ja kokoinen, tietokoneella ohjattava nukke, johon ohjelmoidaan erilaisia elintoimintoja. Toimenpidesimulaattorit ja harjoittelumallit ovat yksittäisten toimenpiteiden harjoitteluun tarkoitettuja koulutusvälineitä, jotka voivat olla joko kumi-/muovimalleja tai tietokonepohjaisia, virtuaalitodellisuutta hyödyntäviä laitteita.

 

Onnistumisen kehä
tekstilaatikko2