(123) 456-7890 info@yourdomain.com

MinSim Oy mukana joukkorahoituskampanjassa teemalla ”Ole mulle läsnä!”

Miksi? Haluamme tuoda keskittymisen ja läsnäolon taitoa takaisin.
Lue lisää ja tilaa meidät mesenaatin sivuilta
Yhdistimme viestinnän osaamisen ja taiteen – ja löysimme tavan välittää ja harjoitella läsnäoloa.

Mistä tämä kaikki alkoi? Marjapuskasta. Esiintyjän ja yleisön, puhujan ja kuulijoiden, välisen yhteyden keskeinen tekijä on läsnäolo. Mustaherukoita poimiessa havainto puhujan ja kuulijoiden välillä tapahtuvan sanattoman vuorovaikutuksen luomasta tunteesta muodostui ideaksi. Ja eteni ideasta toiminnaksi. Työpajakokeiluissa huomasimme, että aktiivista ja tietoista läsnäoloa voi harjoitella ja havainnoida ryhmässä aktiivisten harjoitusten avulla, vaikka toimisto-olosuhteissa.

Joukkorahoituksen avulla pääsemme tuottamaan työpajoja ja markkinoimaan tätä tärkeää konseptia kaikkien ulottuville. Mukaan voi liittyä tilaamalla vuorovaikutteisen työpajan, taide-esityksen tai molemmat.  Aloita syyskausi keskittymällä tiimin vuorovaikutukseen. Tilaa työpaikallesi tai harrastusryhmällesi työpaja, jossa aktiivisten harjoitusten avulla havainnoidaan läsnäoloa ja tilannetietoisuutta. Tai tilaa läsnäoloa luova taide-esitys.

Tarjoa itsellesi ja työyhteisöllesi mahdollisuus kokeilla ja havaita muutos – lisääntynyt hyvinvointi töissä ja vapaa-ajalla.

Puhu nukelle

Viestinnästä ja vuorovaikutustaidoista on moni kuullut luennolla, mutta avullamme läsnäolon jaloa taitoa pääsee harjoittelemaan konkreettisesti. Harjoittelu sopii kaikille ammattiryhmille, kaikenlaisille ryhmille, eikä vaadi erityistaitoja. Työpajan sisältöä on mahdollista muokata kohderyhmässä havaitun tarpeen mukaan.

Taustalla on työmme terveydenhuollon tiimien kouluttamisessa ja ammatillisen viestintäosaamisen kehittämisessä. Olemme miettineet, miten voimme selittää ja harjoitella tiimeissä vuorovaikutukseen liittyviä asioita, kuten esimerkiksi kohdistettua kommunikaatiota, työnjakoa, johtajuutta ja tilannetietoisuutta. Aloitimme kokeilemalla perinteisiä opetuskeinoja kuten luentoa ja keskusteluja. Niistä saimme vähän apua, mutta jotain jäi puuttumaan…

Meillä on tehtävä: lisää tyytyväisyyttä, tietoisuutta ja iloa elämään!

Lisätietoja: minna-maria.mattila@minsim.fi ja parkkonen.tiina@gmail.com

Olemme mukana Keski-Suomen Yrittäjien joukkorahoitusohjelmassa. Ohjelmaa tukee Keski-Suomen liitto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.