(123) 456-7890 info@yourdomain.com

MinSim Oy yksi SimPro2015 -konferenssin järjestäjistä

Simulaatio-oppimisen kansallinen tieteellinen konferenssi SimPro2015 järjestetään Jyväskylässä 24.-25.8.2015. MinSim järjestää tapahtuman yhteistyössä Jyväskylän yliopiston Agora Centerin ja Fioca Oy:n kanssa Simulaatio-oppiminen terveydenhuollossa -käsikirjan teemoja jatkaen. Tapahtuma yhdistää terveydenhuollon ammattilaiset ja opiskelijat, koulutuksen ja oppimisen asiantuntijat, suunnittelijat ja kehittäjät sekä muut simulaatiosta kiinnostuneet tahot Agorassa, Jyväsjärven kauniissa rantamaisemissa.

Päivien teemoja ovat: kurssimuotoinen koulutus, simulaatiopedagogiikka, tutkimus- ja kehittämistyö, toimenpiteiden simulaatiot sekä organisaatio-oppiminen ja viestintä.

Konferenssissa kuulet alan kansainvälisiä asiantuntijoita Ruotsista Karoliinisesta instituutista, Norjasta Stavangerin yliopiston Safer-simulaatiokeskuksesta ja Tanskasta Herlevin sairaalan DIMS simulaatiokeskuksesta sekä kotimaisia tutkijoita ja kouluttajia. Luentojen lisäksi voit valita monipuolisesta työpajavalikoimasta sinulle oman osaamisesi kehittämiseen sopivimmat.

Toivomme että mahdollisimman moni lähettää oman tutkimus- tai kehittämishankkeensa tiivistelmän arvioitavaksi refereetoimikunnalle 10.5 mennessä. Parhaat valitaan esitettäväksi joko suullisina esityksinä tai postereina. Tapahtuman pääkieli on suomi, mutta tiivistelmä voi olla myös englanniksi. Tarkemmat ohjeet löytyvät tapahtuman verkkosivulta.

Tule kuulemaan alan asiantuntijoiden luentoja, oppimaan työpajoihin ja verkostoitumaan. Ilmoittaudu mukaan! Nähdään elokuussa.

SIMPRO

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.