(123) 456-7890 info@yourdomain.com

MinSim Oy:n jälkipuintikoulutus Saarenmaalla

MinSim Oy:n kansainvälinen yhteistyö jatkui alkukesästä Kuressaaren sairaalassa Saarenmaalla Virossa. Tallinnan Pelgulinnan sairaalan simulaatiokouluttajat järjestivät Kuressaaren sairaalan synnytysosastolla vastasyntyneen hätätilanne- ja työpajaharjoittelua. Tähän yhteyteen räätälöitiin simulaatiokouluttajille jälkipuintikoulutus, joka oli jatkoa viime vuonna pidetylle simulaatio-opetuksen perusteille. Jälkipuintikoulutuksen tavoitteena oli vahvistaa Pelgulinnan kouluttajien ohjausosaamista tarjoamalla mm. pedagogista tukea ja palautetta, sekä simulaatioharjoitusten ohjaamiseen, että jälkipuintiin liittyen.

Ennen ensimmäisiä harjoituksia Minna-Maria Mattila piti luennon potilasturvallisuudesta ja systeemiajattelusta. Pelgulinnan kouluttajat vastasivat kuressaarelaisten harjoittelusta ja jälkipuintikeskustelusta. MinSim Oy:n tehtävänä oli tilanteiden tarkkailu ja palautteen sekä yksilöllisen ohjauksen tarjoaminen kouluttajille välittömästi koulutuspäivien jälkeen. Intensiiviset peräkkäiset koulutuspäivät tarjosivat mahdollisuuden soveltaa opittua heti käytäntöön. Koulutuksen yhteydessä kiinnitettiin lisäksi huomiota systeemien toimivuuteen ja kehittämiseen.

Alla suoria lainauksia Pelgulinnan ohjaajien mieltä lämmittävästä palautteesta:

”Oli erinomainen mahdollisuus kysyä teiltä ns. in situ, hankalan paikan tullen tai muuten todellisessa tilanteessa. Saimme viiveettä palautteen toiminnastamme, erinomainen mahdollisuus ja suuri apu.”

”Opettajien innostus on tarttuva. Kuten opettajat, niin myös oppilaatkin.”

”Koulutus oli niin inspiroiva, että lähtisimme heti uudestaan ja innostuimme jatkamaan simulaatioita saman tien. Vähän ikävä, että kesä tulee väliin.”

MinSim Oy kiittää!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.